Ціль 2. Подолання голоду
Події
2025
![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
Засідання учасників наукового гуртка: «Природа – джерело їжі та життя» кафедри здоров’я природи та якості харчових ресурсів | Сучасні методи агровиробництва: студенти університету відвідали ТОВ «Овочевий комбінат Станишівка» | Лекція-екскурсія для студентів факультету національної безпеки, права та міжнародних відносин на ТОВ «Органік Мілк» | Практичні заняття для студентів університету на базі науково-дослідного Інституту сільського господарства «Полісся» НААН |
Читати | Читати | Читати | Читати |
2024
![]() | ![]() | ||||
Аграрний форум “Інноваційне аграрне виробництво – гарантія продовольчої безпеки” у Житомирській політехніці | Засідання учасників наукового гуртка: «Природа – джерело їжі та життя» кафедри здоров’я природи та якості харчових ресурсів | ||||
Читати | Читати |
2023
![]() | ![]() | ![]() | |
Здоровий спосіб життя – запорука нашої перемоги | Відкрита лекція з експертом-практиком Олександром Ревнівцевим та студентами Житомирської політехніки | Відкрита лекція “БЕЗПЕКА НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ: СУЧАСНІ ВИКЛИКИ ТА ЗАГРОЗИ” для студентів Житомирської політехніки | |
Читати | Читати | Читати | |