UA / EN

Науковий гурток «English TED-lab»


Науковий гурток «English TED-lab»


Науковий гурток «English TED-lab» було створено на кафедрі педагогічних технологій та мовної підготовки задля реалізації таких цілей:

  • розвиток креативних здібностей та творчого потенціалу його членів, використання їх в подальшому у професійній сфері;
  • застосування сучасних підходів до вивчення англійської мови; поглиблення знань про загальносвітові тенденції розвитку науки;
  • формування знань з популярної тематики у різних галузях знань;
  • розвиток навичок аналізу та синтезу матеріалів у межах запропонованої тематики з подальшою її обробкою;
  • покращення навичок говоріння шляхом обговорення відеоматеріалів з ресурсу TED Talks;
  • формування вмінь презентації власних ідей у форматі TED Talks;
  • сприяння підвищенню якості наукових досліджень, що здійснюються студентами різних спеціальностей Державного університету «Житомирська політехніка».

Науковий гурток «English TED-lab» кафедри педагогічних технологій та мовної підготовки – це добровільне об’єднання членів наукового товариства студентів та аспірантів факультету педагогічних технологій та освіти впродовж життя, а також інших факультетів університету, зацікавлених у вдосконаленні навичок іноземноі мови, підтримці наукоємних ідей, інновацій та обміну знаннями у різноманітних галузях вітчизняноі науки.

Членами гуртка можуть бути студенти усіх спеціальностей Державного університету «Житомирська політехніка».

Зарахування до гуртка здійснюється за усною заявою члена товариства керівнику гуртка.

Відрахування з гуртка здійснюється керівником за усною заявою члена гуртка або в разі тривалої відсутності без поважних причин члена гуртка на засіданнях.

Гурток створюється, реорганізовується або ліквідовується за поданням керівника  та/або завідувача кафедри рішенням засідання кафедри, яке погоджується з радою факультету.

У своїй діяльності гурток керується Статутом Університету, наказами та розпорядженнями ректора Університету, положенням про факультет педагогічних технологій та освіти впродовж життя, розпорядженнями декана факультету, положенням про наукове товариство студентів та аспірантів факультету, положенням про кафедру та положенням про гурток. 

Положення про гурток та зміни до нього погоджуються з кафедрою та затверджуються Вченою радою факультету.

Інформація у цифрах

Контакти


Адреса

10005, Україна, м. Житомир,
вул.Чуднівська, 103

Соціальні мережі