UA / EN

Науковий гурток «Club of Criminal Law»


Науковий гурток «Club of Criminal Law»


«Club of Criminal Law» - міжрегіональний (допускається участь студентів з інших ЗВО) науковий гурток, що об’єднує студентів, які не обмежуються навчальною програмою, а мають бажання розвивати свої знання в галузі кримінально-правових наук. Унікальність гуртка в клубній атмосфері, що полягає в відсутності бар’єра спілкування між його учасниками (студентами, викладачами, запрошеними гостями) та ексклюзивності – участь у клубі - це привілей, який надається за умови виконання навчального плану з предмета «Кримінальне право» та зберігається і після навчання.

Гасло «Club of Criminal Law» – «ВЧИМО ТИХ, ХТО ЗНАЄ». Додаткове гасло – «Кримінальне право - це найкраща галузь права Всесвіту». В офіційному написанні використовуються два шрифти – Kobzar KS та Game of Thrones. Кольори «Club of Criminal Law» – поєднання червоного та чорного кольорів в одязі та червоного, чорного чи білого в написанні.

Особливістю «Club of Criminal Law» є те, що ми не зупинимося в своєму розвитку, оскільки переконані, що Кримінальне право - це той інструмент, що не дозволяє людству знищити себе.

Все буде Україна!

Інформація у цифрах

Контакти


Адреса

10005, Україна, м. Житомир,
вул.Чуднівська, 103

Соціальні мережі