UA / EN

Школа менторства


Студентський ректорат протягом багатьох років реалізує проєкт «Школа менторства». Ментор – студент, основним завданням якого є допомога в адаптації першокурснику до навчання, культурно-масової роботи, спорту в університеті. 

Ментором Житомирської політехніки може стати будь-який студент університету, який володіє організаторськими здібностями та лідерськими якостями, який може згуртувати колектив та координувати його діяльність. 

Ментор призначається для окремої академічної групи на період дії менторської програми, яка затверджується рішеннями ОСС. 

Студентський ректорат формує список менторів залежно від кількості студентських академічних груп та студентів 1 курсу навчання. Для того, щоб ментори ефективно працювали з групою, студентський ректорат організовує тренінги для менторів. Традиційно тренінги передбачають різносторонню підготовку студентів з залученням фахівців до роботи з академічною групою: командна робота, психологічна підготовка, систематизація знань про можливості університету тощо.

Анкета для бажаючого стати ментором

Контакти


Адреса

10005, Україна, м. Житомир,
вул.Чуднівська, 103

Зв'язок

Адміністрація Університету

Приймальна комісія

Соціальні мережі